Home . Despre noi . Harta site . Contact

PREZERVATIVE

Ce este prezervativul?

Este o invelitoare in forma de sac, ce se aplica pe penis.

Eficienta: 85 - 98%

Cum actioneaza: Colecteaza sperma, impiedicand contactul spermatozoizilor cu ovulul.

Avantaje: Este usor accesibil, usor de folosit si nu necesita supraveghere medicala; nu are efecte secundare; este foarte eficient, daca este utilizat cu atentie; barbatul poate sa isi asume responsabilitatea contraceptiei; este singura metoda care protejeaza ambii parteneri impotriva bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv SIDA.

Dezavantaje: Necesita o folosire atenta pentru a fi eficient; intervine in desfasurarea actului sexual; necesita aprovozionare prealabila.

Observatii: Se intrebuinteaza o singura data. Trebuie pus inainte ca penisul sa atinga vreo parte din zona genitala a femeii.
Info Calmens, comenzi telefonice

CD GRATUIT
Cumparati acum programul Calmens si primiti GRATUIT CD-ul Calmens.

Comanda CD-ul Calmens

PayPal - plata online
› Cumparati versiunea completa
Plata online prin PayPal
› Pret: 15 Euro

Plateste prin PayPal

› Detalii despre PayPal...

100% Natural
› Metoda naturala de contraceptie.
› Sarcina planificata natural
› Metoda bazata pe informatii medicale stiintifice.
› Fara riscuri pentru sanatatea dvs. detalii...

Impresii despre program

Cititi mai multe impresii ale utilizatorilor programului Calmens.

Cosmetice naturale. Un par stralucitor, o piele sanatoasa, un zambet frumos - pot fi obtinute cu ajutorul medicinei naturiste. Sanatate: Poti trata si, mai important, preveni o gama foarte larga de afectiuni folosind farmacia naturii. Paradontoza - Determina retractia gingiilor si descoperirea dintilor care devin mai sensibili la rece, cald si la dulce, decat este smaltul care acopera coroana dintelui. Slabire naturala pentru un corp demn de invidiat. O lista completa de peste 200 de ceaiuri din plante medicinale ce pot fi comandate online. Daca te simti slabit sau obosit bea sirop natural de catina, este recomandat in anemie, avitaminoza, astenie, convalescenta, stari carentiale. Elixirul din fructe de soc ajuta intr-o gama foarta variata de afectiuni, incepand de la acnee si tulburari hormonale pana la ovare polichistice si fibrom uterin.
Info Calmens
Abonati-va la Info Calmens pentru a primi prin e-mail informatii referitoare la actualizarea programului si in legatura cu ofertele speciale Calmens. Introduceti adresa dvs. de e-mail si abonati-va chiar acum.